Beter te functioneren als HSP (hoog sensitief persoon)

Met de begeleiding van HSP coaching leer je je eigen invloed en mogelijkheden beter te herkennen en actief te gebruiken. Je ontwikkelt praktische handvatten om anders met jezelf en je omgeving om te gaan. Zodat je minder last en meer plezier hebt van je hooggevoeligheid.

De werkvormen sluiten aan bij je inlevingsvermogen en voorstellingsvermogen.  Ze stimuleren dat je vanuit jezelf in beweging komt. HSP coaching is dus niet alleen praten op een stoel, het is ook creëren, verlangen, ervaren, naar buiten gaan, reflecteren. Je zet je hart, handen, hoofd en lijf aan het werk om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Daarbij profiteer je van de ervaring en expertise die al sinds 2006 is opgebouwd.

Resultaat: vanuit de verbinding met je eigen sensitieve binnenwereld sta je steviger in de buitenwereld. Je volgt meer je eigen spoor en minder dat van anderen. Je neemt meer je eigen ruimte in en blijft beter bij jezelf.

Wil je ook meer "van buitenstebinnen naar binnenstebuiten"? Kijk bij het aanbod van coaching en cursussen wat bij je past, zoals persoonlijke coaching of een loopbaancursus.

"In wezen heb ik mijn innerlijke kern en kracht hervonden."