HSP en de keuze voor je werkrichting

Wil je je oriënteren op je werkrichting, een nieuwe werkkring vinden of je zelfstandig ondernemerschap ontwikkelen? Dat komt aan de orde als je ervaart dat je huidige werk niet goed bij je past. Bijvoorbeeld omdat je moe thuis komt, je het weekend gebruikt om bij te komen, je lang ligt te malen over gebeurtenissen. Of omdat je jezelf niet kwijt kunt, de cultuur niet bij je past, of je wordt ingezet voor taken die je geen energie geven.
Misschien ben je al uitgevallen en zit je thuis. Of heb je een vaststellingsovereenkomst met een budget voor loopbaanbegeleiding. Je bent toe aan het onderzoeken en kiezen van een werkrichting. Het antwoord op de vragen: wat past bij mij, waar ligt mijn kracht en welke kant wil ik daarmee op? En welke rol heeft mijn hooggevoeligheid daarin?

Door het betrekken van je hooggevoeligheid bij je loopbaankeuzes, kun je op een andere manier komen tot beantwoording van de vraag wat bij je past en kom je op andere routes en bestemmingen uit. De begeleiding wordt optimaal aangepast aan je persoonlijke wens en situatie. Er kunnen interventies worden ingezet die een beroep doen op je inlevingsvermogen, voorstellingsvermogen en je kwaliteit om gevoelsmatig te ervaren. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de werkomgeving, die zo belangrijk is voor sensitieve mensen. Je doorloopt dus géén standaardtraject met vaste modules, tests of vragenlijsten.
Boek gerust een gratis kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.