Zoek je begeleiding om beter te functioneren?

Leer beter, functioneler om te gaan met je sensitiviteit. Met de begeleiding van HSP coaching krijg je een rijker bewustzijn van jezelf en de wereld om je heen. Je leert je eigen invloed en mogelijkheden beter te herkennen en actief te gebruiken. Je ontwikkelt meer grip en vertrouwen.

Er is veel ruimte voor je eigen specifieke situatie en sensitiviteit. De werkwijze is gericht op het ontwikkelen van praktische handvatten en het realiseren van herkenbare verandering. De begeleiding nuchter en professioneel.
Je profiteert van de ervaring die is opgebouwd met honderden trajecten. Want al sinds 2006 is HSP coaching gespecialiseerd in begeleiding van (hoog)sensitieve mensen: met coaching, een cursus, bij loopbaanvragen, begeleiding bij re-integratie en begeleiding bij vertrek (vaststellingsovereenkomst, outplacement).

Resultaat: vanuit je eigen sensitieve binnenwereld functioneer je krachtiger in de dynamische, prikkelrijke buitenwereld. Je volgt meer je eigen spoor en minder dat van anderen. Je neemt meer je eigen ruimte in, zodat anderen dat niet doen.

Wil je ook meer "van buitenstebinnen naar binnenstebuiten"? Boek dan online een kennismakingsgesprek om elkaar te ontmoeten zodat we samen je situatie en wensen kunnen bespreken. Kun je meteen ontdekken of het klikt. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

"In wezen heb ik mijn innerlijke kern en kracht hervonden."