Zoek je begeleiding om beter te functioneren?

Met de begeleiding van HSP coaching krijg je een rijker bewustzijn van jezelf en de wereld om je heen. Je leert je eigen invloed en mogelijkheden beter te herkennen en actief te gebruiken. Je ontwikkelt meer grip en vertrouwen.

Er is veel ruimte voor je eigen specifieke situatie en sensitiviteit. De werkwijze is gericht op het ontwikkelen van praktische handvatten en het realiseren van herkenbare verandering. Dat doen we met werkvormen die gebruik maken van je sensitiviteit en daaraan positief bijdragen. Werkvormen die aansluiten bij je inlevingsvermogen en voorstellingsvermogen, je behoefte aan energie, ruimte en rust, je wens om vanuit jezelf in beweging te komen. HSP coaching is dus niet alleen praten op een stoel, het is ook creëren, verlangen, ervaren, activeren, naar buiten gaan, reflecteren. Je hart, handen, hoofd en lijf aan het werk zetten. 
Je profiteert van de ervaring die al sinds 2006 is opgebouwd met coaching, cursussen, begeleiding bij loopbaanvragen, bij re-integratie en bij vertrek (vaststellingsovereenkomst, outplacement).

Resultaat: vanuit je eigen sensitieve binnenwereld functioneer je krachtiger in de buitenwereld. Je volgt meer je eigen spoor en minder dat van anderen. Je neemt meer je eigen ruimte in, zodat anderen dat niet doen.

Wil je ook meer "van buitenstebinnen naar binnenstebuiten"?

"In wezen heb ik mijn innerlijke kern en kracht hervonden."