Als je de coaching wilt, maar dan in de vorm van een cursus...

Ben je op zoek naar een actief traject om je functioneren te verbeteren? Waarin voldoende ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en/of je professionele richting uit te werken? Volg dan de cursusvariant START.

START staat voor Sensitief, Toekomstgedreven, Actief en Resultaatgericht naar Tevredenheid in werk. Het is ontwikkeld als opleidingsinstrument voor werknemers die hun sensitiviteit centraal willen stellen in hun ontwikkeling. Het is een individuele cursus (dus niet in een groep) van acht bijeenkomsten, op maat afgestemd op je eigen vragen, wensen en agenda. Het past uitstekend als scholingsmogelijkheid via je werkgever, dus als je via je werkgever een opleidingsbudget hebt. Voor particulieren is er een aangepaste compacte, voordelige variant.

Ten opzichte van een coachingtraject biedt de cursus START in aanleg meer ruimte om niet alleen beter functioneren centraal te stellen, maar ook je kennis en inzicht te ontwikkelen van je hooggevoeligheid. Zo biedt de cursus een mooie mix van educatie en actie. 

"Ik ben heel bewust bezig met wat er met mij gebeurt en waar ik me goed of minder goed bij voel. Ik heb een manier gevonden om er intensief mee bezig te zijn en het daarna van me af te zetten. Ik voel me sterker en ook mensen uit mijn omgeving valt dit op. Ik heb het idee dat er een traject is ingezet van bewustwording en zelfreflectie waar ik nog heel veel mee kan gaan doen en zal gaan doen."
(Simone, 33, over de cursus START)

Meer weten? Boek online een kennismakingsgesprek of download het informatieblad over de cursus:

HSP coaching cursus START