Gevoelsmens in een zakelijke wereld

Als ik in 2001 in het boek van Elaine Aron over Highly Sensitive Persons lees, ervaar ik dat het over mijzelf gaat. Ik ben dan bezig aan een mooie carrière als stafmanager en directieconsultant bij een financiële dienstverlener. Ik merk alleen dat ik meer leef vanuit de verwachting van mijn omgeving dan vanuit mijzelf. De energie die het kost om mezelf staande te houden, leidt tot een ingrijpende burnout.
Vanuit deze ervaring en de inzichten vanuit sensitiviteit, bouw ik aan een nieuwe toekomst waarin mijn kwaliteiten en ervaringen steeds beter samenkomen. In 2006 start ik mijn een eigen begeleidingspraktijk gespecialiseerd in "hoogsensitiviteit en werk". Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring als hsp-specialist.

Luc de Boer

"Luc heeft mij geholpen om op een ontspannen en heldere manier te zien waar ik sta, wat ik belangrijk vind, wat ik wil en wanneer.
Ik moet denken aan de uitspraak ‘Achter elke boom zit geluk, de kunst is om het te zien.’ Met Luc schuilt achter elke boom een persoonlijk inzicht, Luc helpt je om het te zien én er wat mee te doen."

Sensitieve luisteraar biedt praktische handvatten

De thema’s natuur en sensitiviteit horen bij mij. Mensen ervaren mij als iemand die rustig is, scherp luistert, een flexibele geest heeft, treffend formuleert en met concrete suggesties komt. Door een grote diversiteit aan opleidingen en levensbagage kan ik uiteenlopende werkvormen aanbieden. De aanpak is praktisch, persoonlijk en respectvol. ”Jij begrijpt mij” en “hier had ik écht wat aan” krijg ik vaak terug.