Gevoelsmens in een zakelijke wereld

Als ik in 2001 in het boek van Elaine Aron over Highly Sensitive Persons lees, ervaar ik dat het over mijzelf gaat. Ik ben dan bezig aan een mooie carrière als stafmanager en directieconsultant bij een financiële dienstverlener. Ik merk alleen dat ik meer leef vanuit de verwachting van mijn omgeving dan vanuit mijzelf. De energie die het kost om mezelf staande te houden, leidt tot een ingrijpende burnout.
Vanuit deze ervaring en de inzichten vanuit sensitiviteit, bouw ik aan een nieuwe toekomst waarin mijn kwaliteiten en ervaringen steeds beter samenkomen. In 2006 start ik mijn een eigen begeleidingspraktijk gespecialiseerd in "hoogsensitiviteit en werk". Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring als hsp-specialist.

Luc de Boer

Sensitieve luisteraar biedt praktische handvatten

Ik begeleid mensen in hun werkgerelateerde ontwikkeling. Ik luister scherp, ben sensitief en ook rationeel. Complexe vraagstukken worden vereenvoudigd tot een heldere kern. Verrassende invalshoeken geven ruimte aan nieuwe oplossingen. Door een grote diversiteit aan opleidingen en levensbagage kan ik uiteenlopende werkvormen aanbieden.
Ik bloei op bij het geven van een bijdrage waarmee je zelf verder kunt. Ik ben liefhebber van authenticiteit, kleinschalig vakmanschap, met een oog voor detail. Daarbij beleef ik de natuur als een bron van verwondering. Sensitief inlevingsvermogen en voorstellingsvermogen combineer ik met een cliëntgedreven, resultaatgerichte, liefst eenvoudige aanpak.