Loopbaanbegeleiding specifiek voor HSP

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ligt mijn kracht? En hoe vertaal ik dat naar werk? Dat zijn de specifieke vragen bij loopbaanbegeleiding.

Met daarna de vraag: en hoe kom ik aan dat werk?

Bij HSP coaching kun je je sensitiviteit betrekken bij de ontwikkeling van je loopbaan. Ontdek je specifieke talenten en competenties. Oriënteer je op een werkrichting die beter bij je past. Ga actief aan de slag om een nieuwe werkkring te vinden. Alles kan. Je kunt zelfs eenmalig afspreken om een sollicitatiegesprek voor te bereiden!


"Ik weet nu beter wat voor werk ik wil en wat wel en niet bij me past."


Download hier informatie over het loopbaantraject "Kies je Koers" (PDF bestand)

Loopbaantraject "Kies je Koers" werkgeversbudget
Loopbaantraject "Kies je Koers" privébudget

Je leest over de inhoud, werkwijze en kosten. Kennismaken? Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


"Met Kies je Koers heeft Luc me mee op reis genomen naar zelfinzicht, identiteitsbesef en het vinden van mijn plek in de wereld.
Hij is intuïtief en heeft scherpe inzichten; weet licht op zaken te werpen die ikzelf niet duidelijk zag. Hij loopt mee en legt niets op. Ik voelde me meteen bij hem op mijn gemak en ik voelde me ook meteen begrepen. Fijne gesprekspartner en een prettig mens die zichzelf is en die aandacht heeft voor mij als uniek persoon.
Ik heb nu een positiever beeld van mezelf, van de toekomst en van de weg naar werk. Ik weet beter wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik op moet letten (valkuilen, mismatches)."


Wat loopbaanbegeleiding bij HSP coaching anders maakt

Door het betrekken van je hoogsensitiviteit bij je loopbaankeuzes, kun je op een andere manier erachter komen wat bij je past en kom je op andere routes en bestemmingen uit. De begeleiding wordt optimaal aangepast aan je persoonlijke wens en situatie. Er kunnen interventies worden ingezet die een beroep doen op je inlevingsvermogen, voorstellingsvermogen en je kwaliteit om gevoelsmatig te ervaren. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de werkomgeving, die zo belangrijk is voor sensitieve mensen. Je doorloopt dus géén standaardtraject met vaste modules, uitgaande van je CV en testresultaten. Want jij bent zelf het uitgangspunt.
Boek gerust een gratis kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.


"Door een aantal sessies (soms wandelend) en creatieve opdrachten heb ik mijn
(werk)profiel helder. Ik weet waar ik naartoe wil. Intensief en heel waardevol!"