Loopbaanbegeleiding specifiek voor HSP

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ligt mijn kracht? En hoe vertaal ik dat naar werk? Dat zijn de specifieke vragen bij loopbaanbegeleiding. Met daarna de vraag: en hoe kom ik aan dat werk?

Bij HSP coaching kun je je sensitiviteit betrekken bij de ontwikkeling van je loopbaan. Ontdek je specifieke talenten en competenties. Oriënteer je op een werkrichting die beter bij je past. Ga actief aan de slag om een nieuwe werkkring te vinden. Alles kan. Je kunt zelfs eenmalig afspreken om een sollicitatiegesprek voor te bereiden.

"Ik weet nu beter wat voor werk ik wil en wat wel en niet bij me past."

Wat loopbaanbegeleiding bij HSP coaching anders maakt

Door het betrekken van je hoogsensitiviteit bij je loopbaankeuzes, kun je op een andere manier erachter komen wat bij je past en kom je op andere routes en bestemmingen uit. De begeleiding wordt optimaal aangepast aan je persoonlijke wens en situatie. Er kunnen interventies worden ingezet die een beroep doen op je inlevingsvermogen, voorstellingsvermogen en je kwaliteit om gevoelsmatig te ervaren. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de werkomgeving, die zo belangrijk is voor sensitieve mensen. Je doorloopt dus géén standaardtraject met vaste modules, uitgaande van je CV en testresultaten. Want jij bent zelf het uitgangspunt.
Boek gerust een gratis kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

"Yes !! ..het is gelukt..!!! Ik heb de baan..!"

"Ik heb nu een duidelijk persoonlijk en zakelijk profiel."