Loopbaanbegeleiding specifiek voor HSP

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ligt mijn kracht? En hoe vertaal ik dat naar werk? Dat zijn de specifieke vragen bij loopbaanbegeleiding.

Heb je vragen over je talenten en competenties? Wil je je oriënteren op een andere werkrichting? Wil je actief aan de slag om een nieuwe werkkring te vinden? Of wil je sparren voor een sollicitatiegesprek? Het kan met begeleiding van HSP coaching.

"Ik weet nu beter wat voor werk ik wil en wat wel en niet bij me past."

Wat loopbaanbegeleiding bij HSP coaching zo anders maakt

Door het betrekken van je hooggevoeligheid bij je loopbaankeuzes, kun je op een andere manier komen tot beantwoording van de vraag wat bij je past en kom je op andere routes en bestemmingen uit. De begeleiding wordt optimaal aangepast aan je persoonlijke wens en situatie. Er kunnen interventies worden ingezet die een beroep doen op je inlevingsvermogen, voorstellingsvermogen en je kwaliteit om gevoelsmatig te ervaren. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de werkomgeving, die zo belangrijk is voor sensitieve mensen. Je doorloopt dus géén standaardtraject met vaste modules, uitgaande van je CV en testresultaten. Want jij bent zelf het uitgangspunt.
Boek gerust een gratis kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

"Ik heb nu een duidelijk persoonlijk en zakelijk profiel."

Wanneer kies je voor loopbaanbegeleiding?

Misschien ervaar je dat je huidige werk niet goed bij je past. Bijvoorbeeld omdat je moe thuis komt, je het weekend gebruikt om bij te komen, je lang ligt te malen over gebeurtenissen. Of omdat je jezelf niet kwijt kunt, je niet wordt ingezet voor taken die je energie geven. Of misschien merk je dat wat jij belangrijk vindt, begint de schuren met wat van jou gevraagd wordt of hoe er met jou wordt omgegaan.
Het kan ook zijn dat je uitgevallen bent en thuis zit. Of dat je een vaststellingsovereenkomst krijgt met een budget voor loopbaanbegeleiding.

Allemaal situaties waarin je toe bent aan het onderzoeken en kiezen van een werkrichting. Een richting die past bij wie je bent.

"Yes !! ..het is gelukt..!!! Ik heb de baan..!"